Contact

Caroline D. van Wijk

Kleine lettertjes

Doe ik niet aan. Ik werk liever met het touwtje uit de brievenbus. In principe werk ik op basis van vertrouwen en wanneer dat spaak loopt zijn dit mijn Algemene voorwaarden. Maar 3 A4’tjes in grote letters. Heel begrijpelijk en soms zelfs grappig. Zelf geschreven en juridisch waterdicht. Juridische kennis is er namelijk niet om te verhullen achter ingewikkelde formules, maar om te delen.

Beeld

De fotograaf van de foto’s op deze website is Marjolein Droog, tenzij anders vermeld in de Alt-tekst. Getoonde personen hebben toestemming verleend, voor zover ik hen kon achterhalen. Herken je een gefotografeerde of een fotograaf die mogelijk geen toestemming heeft verleend? Laat het dan weten.

Voor de duidelijkheid: het wettelijke auteursrecht op deze foto’s ligt bij Marjolein Droog. Daar heb ik terecht voor betaald. Het is verboden om deze foto’s te gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf. Dat geldt voor elke foto die je op internet vindt, ook zonder een opmerking als deze. Zie hierover mijn blog https://www.clinecommunicatie.nl/foto-plaatsen-dat-mag-toch-of-niet/.

De andere beelden heb ik zelf gemaakt in Canva.