Contact

Caroline D. van Wijk

Natuurlijk kun jij contact opnemen op de manier die jij het prettigst vindt – jij bent de klant!

  • Appjes op 06 484 11 065 beantwoord ik binnen een uur als ik niet slaap of me concentreer op werk, klanten, een goed boek of vrienden.
  • Mail naar contact@clinecommunicatie.nl is handig voor documenten en communicatie om te bewaren. Deze berichten beantwoord ik op werkdagen binnen een dagdeel.
  • Telefoon naar 06 484 11 065 is handig voor een persoonlijk gesprek, bij voorkeur op afspraak (per app of mail). Anders neem ik niet altijd op, maar spreek wat in, dan bel ik terug binnen een dagdeel op werkdagen.
  • Live is wel heel prettig om kennis te maken: Google Maps.
  • LinkedIn is handig voor een eerste contact, ik stap dan graag snel over op app of mail. En volg vooral mijn posts op mijn bedrijfsaccount!

KvK 54544378

btw-id NL002020249B94

Google Mijn Bedrijf

Kleine lettertjes

Doe ik niet aan. Ik werk liever met het touwtje uit de brievenbus. In principe werk ik op basis van vertrouwen en wanneer dat spaak loopt zijn dit mijn Algemene voorwaarden. Slechts drie A4’tjes in grote letters. Heel begrijpelijk en soms zelfs grappig. Zelf geschreven en juridisch waterdicht. Juridische kennis is er namelijk niet om te verhullen achter ingewikkelde formules, maar om te delen.

Beeld

Mijn portretfoto is gemaakt door Ellemieke Fotografie. Daar heb ik terecht voor betaald. Het is verboden om deze foto te gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van mij en de fotograaf. Dat geldt voor elke foto die je op internet vindt, ook zonder een opmerking als deze. Zie hierover mijn blog https://www.clinecommunicatie.nl/foto-plaatsen-dat-mag-toch-of-niet/.

De grafische beelden heb ik zelf gemaakt in Canva.

Techniek

Technische ondersteuning voor deze website krijg ik van Aad van den Heuvel van Siteren, waarvan ik nog steeds niet weet hoe ik het moet uitspreken. Maar altijd snel en veel te aardig. Vertelt me ook eerlijk als iets niet nodig is.