Portfolio Cline

Voor Veldhoen + Company schrijf ik een deel van hun blogartikelen op basis van interviews met de CEO en consultants.

Voor Succes met je Bedrijf geef ik Workshops en redigeer ik alle blogartikelen en mailings sinds januari 2017

Marielle van der Vlies, eigenaar en oprichter van Succes met je Bedrijf: “De afgelopen jaren ontdekte ik in mijn ontwikkeling als ondernemer dat ik goed en snel kan schrijven. Ik ontdekte ook dat wanneer ik wil dat mijn doelgroep het ook werkelijk gaat lezen ik iemand nodig heb die mij feedback geeft op mijn schrijven. Iemand die mijn teksten rijker, concreter en scherper maakt. Caroline, jij kan dit ontzettend goed. Dat heb je bewezen met het redigeren van mijn boek “Succes met je Bedrijf”. Je hebt aandacht voor de boodschap die ik mijn lezer mee geef, je vertaalt dit in woorden die bij mijn taal passen. Ik ben je zeer dankbaar voor al het werk wat je voor mij hebt gedaan en nog steeds doet.”

workshop
Workshop bij Succes met je Bedrijf

Voor Ginny Nijman schrijf ik alle webteksten en redigeer ik alle blogartikelen.

Ginny Nijman: “C’line ondersteunt mij bij het schrijven van blogs. Ik maak een opzet en zij helpt me met het aanbrengen van structuur. Ik leer steeds beter schrijven door C’line. Wat ik prettig vind is dat ze mijn uitgebreide teksten terug weet te brengen tot de kern. Door onder leiding van C’line te schrijven blijft de vaart er in. Ze geeft me focus op een onderdeel van mijn werk dat ik belangrijk vind (ik wil mijn opdrachtgevers inspireren) maar dat er wel eens bij in schiet. Door haar achtergrond en ervaring kent ze mijn doelgroep goed en begrijpt ze dus wie ik wil inspireren. Een fijne partner voor de zakelijke markt.”

Koos Vervoort begeleid ik sinds 2014 met zijn blog. Inmiddels is het een boek: Koos, van laaggeletterde tot schrijver. We hebben een uitgever BforBooks en een voorwoord van prinses Laurentien. 12 september 2019 wordt het boek gepresenteerd in de bibliotheek van Schiedam.

Koos Vervoort: “Caroline is gedreven in haar werk. Ze heeft me leren bloggen en geeft me heel veel zelf vertrouwen. Ik werk aan een boek, daar gaat het heel erg goed mee, ook dank zij haar ondersteuning. Daarom wil ik haar graag aan bevelen.”

Voor Vaker in de Media geef ik af en toe een workshop Bloggen.

Voor Stichting BRIQS redigeer ik offline teksten en boeken.

Remko Zuidema van Stichting BRIQS: “Aardgasvrij en hoe nu verder? laten redigeren door Caroline heeft een paar nadelen; boeken gaan als warme broodjes van de hand, leveren pracht recensies op en je eigen tijd is effectief besteed… Dus zonder grap een mega plezier om mee te werken, met meteen een afstemde www.opengebieden.nl tekst. Op naar het volgende boek met bijbehorende communicatie.”

Voor People Change interview ik consultants en klanten voor artikelen op hun blog.

Rogier Offerhaus, oprichter en eigenaar van People Change: “Caroline helpt ons met de strategie van onze communicatie online. Haar aanpak met de Rode Loper spreekt mij erg aan. Bovendien hebben we bij haar een flexibel abonnement dat we steeds aan kunnen passen, dat werkt prettig. En ze kan goed omgaan met mijn feedback. Ik ben meer van de menskant en minder van de it. Daarom vind ik het fijn dat Caroline ook de uitvoering verzorgt, zoals het plaatsen op de website, de mailings, de website en social media. Ik beveel haar van harte aan!”

Petra Groot, eigenaar van People Change: “Caroline verzorgt voor People Change de hele communicatie online: strategie, blogartikelen, webteksten, mailings en social media. Wat enorm helpt is haar achtergrond als consultant bij Pentascope. Ze begrijpt ons en onze diensten en ze verstaat onze taal over veranderen en transformeren. Daarnaast kan ze goed schrijven en is het ook prettig met haar samen te werken. Een aanrader!”

Voor Johan Buwalda redigeerde ik UNDP in Liberia.

Voor Vinales schrijf ik webteksten en blogartikelen – nog niet gepubliceerd.

Voor KSG trainers & consultants interviewde ik klanten voor hun Best Practices en consultants voor andere artikelen.

Voor Bisnez schrijf en redigeer ik teksten online en offline – nog niet gepubliceerd.

Voor Judith Nieuwpoort schrijf ik de blogartikelen op basis van interviews.

Voor School of Mavericks redigeerde ik blogartikelen tot december 2018.

Peter Clausman, eigenaar van School of Mavericks: “Caroline heeft een groot verschil voor mij betekent. Zij redigeert blogs, sales pages, e-books en andere communicatie van mijn bedrijf de School of Mavericks. Met haar samenwerken is één van de eerste en beste investeringen die ik heb gedaan. Eentje waar ik heel blij mee ben, omdat het me veel brengt. Je verhaal helder en strak hebben is onontbeerlijk voor een goed lopende business. Goed communiceren met je klanten is een must. Dan helpt het enorm als je met iemand kan werken, zoals Caroline, die heel goed werk aflevert, op een hele fijne heldere manier samenwerkt, betrouwbaar is en ook nog snel werkt. Met deze recommendation leg ik wel een geheim van me bloot: Kijk maar eens naar het verschil tussen mijn blogs van 2014 en 2015 en de kwaliteit van de blogs nu op www.schoolofmavericks.com. Als je het verschil ziet ben je verkocht!”

Voor Anke Siegers redigeerde ik haar boek De Nieuwe Route.

Anke Siegers: “Caroline heeft eind 2016 mijn boek ‘De Nieuwe Route’geredigeerd. Zeer naar mijn tevredenheid! Caroline is snel, streng (in de meest positieve zin van het woord) accuraat en prettig ommee te werken. Haar enthousiaste voor de inhoud en taal isaanstekelijk en motiverend.”

Voor Arthur Hol vatte ik artikelen samen en redigeerde ik andere artikelen online en offline.

Voor Copper8 redigeerde ik het boek Circulair inkopen in 8 stappen.

Voor IT Bases schreef ik alle webteksten op basis van interviews met de eigenaar.

Voor Anderson MacGyver schreef ik van 2013 tot 2017 blogartikelen op basis van interviews met de eigenaren/directeuren en redigeerde ik artikelen van consultants. Daartoe gaf ik er blogworkshops.

Rik Bijmholt, oprichter en directeur-eigenaar van Anderson MacGyver: “Caroline beoordeelt en verbetert onze concept blogs en geeftcreatieve inzichten. Wij zijn erg tevreden met haar ondersteuningen met name met haar fliexibliteit om ons soms op het laatstemoment te voorzien van input.”